Ida Wenøe til international co-write og koncerter på Folk Alliance i USA

Mens disse linjer skrives sidder Ida Wenøe i en flyvemaskine med kurs mod to ugers USA-ophold.

Først skal hun fra i morgen og frem til 13. februar deltage i en international co-write session i Bentonville i det nordvestlige Arkansas. Her skal hun skrive nye numre sammen med kolleger fra USA, Canada, Europa og Afrika – som afsluttes med en fælles-koncert i byen. Det er den Austin-baserede musikorganisation House of Songs, der står for co-write-sessionen i samarbejde med The Walton Family Foundation (Walmart-familien, der har sin højborg i netop Bentonville).

Direkte derefter drager Ida Wenøe sammen med sine sangskriver-kolleger fra camp’en til Folk Alliance-festivalen i Kansas City, hvor de skal give fælles koncert. Men derudover giver Ida Wenøe også showcases fire dage i træk i eget navn på festivalen, der løber frem til 18. februar. Ud over, at hun skal deltage i en række speedmeeting-sessions med diverse musikbranche-repræsentanter.

– Jo, hun får travlt, smiler Ida Wenøes manager Roar Amundsen: -Vi håber, det hele ender ud i, at vi får sikret Ida en aftale med et amerikansk booking-bureau, med et label eller en distributør – og så med nogle festivaler. Og hvad sangskriver-camp’en angår har Ida tidligere været med på flere af slagsen arrangeret af House of Songs, og de har uden undtagelse kastet nye aftaler eller samarbejder af sig, siger en forhåndsoptimistisk Roar Amundsen.

ROSA – Dansk Rock Samråd støtter Ida Wenøes deltagelse i sangskrivercampen ved Folk Alliance-festivalen.